Ενδιαφέροντα
Line
Για μένα...

Κιθάρα!!

Με τη μουσική γενικότερα ασχολούμαι από μικρή. Για 5 χρόνια έκανα μαθήματα πιάνου τα οποία όμως σταμάτησα γιατί δεν ένιωθα ιδιαίτερη ικανοποίηση από αυτά. Φέτος, αποφάσισα να ξεκινήσω μαθήματα κιθάρας! Ήταν κάτι που το σκεφτόμουν όσο καιρό ήμουνα φοιτήτρια αλλά δεν είχα την οικονομική ευχέρεια να το κάνω πράξη. Αυτό πια, αφού έχω τη δουλειά μου, δεν αποτελεί πρόβλημα. Μαθαίνω  λοιπόν κιθάρα, κλασική, με σκοπό να καταλήξω στην ακουστική για να μπορώ να παίζω το είδος της μουσικής που μου αρέσει (ελληνικό και ξένο ροκ και έντεχνο).   

Εθελοντισμός!!

Υπήρξα μέχρι τώρα δύο φορές εθελόντρια σε σημαντικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στην πατρίδα μας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004 και στη Eurovision το  2006! Ήταν από τις μεγαλύτερες και ωραιότερες εμπειρίες της ζωής μου. Στους Ολυμπιακούς έκανα πολύ καλές φιλίες και φυσικά μου δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσω φοβερούς αγώνες από κοντά, με κορυφαίο τον αγώνα του Πύρρου Δήμα όπου η ατμόσφαιρα ήταν συγκλονιστική. Η Eurovision ήταν κάτι διαφορετικό. Ήταν σαν να συμμετείχα σε ένα πανηγύρι! Κόσμος να πηγαινοέρχεται, δημοσιογράφοι, τραγουδιστές, χορευτές, τεχνικοί, φώτα, μουσική, όλα με εντυπωσίαζαν! Το να ζω όλα αυτά που διαδραματίζονταν πίσω από τις κάμερες μέχρι να "στηθεί" ο διαγωνισμός ήταν αρκετό για μένα! Το ότι παρακολούθησα και το διαγωνισμό δωρεάν θα έλεγα βέβαια ότι ήταν ένα επιπλέον συν!! 

Ταξίδια!!    

Τα ταξίδια είναι φαντάζομαι κάτι που αρέσει σε όλους! Εγώ αγαπώ ιδιαίτερα τα ταξίδια στον ελληνικό χώρο. Έχω πάει σε πολλά μέρη της Ελλάδας αλλά νιώθω ότι έχω ακόμη άλλα τόσα να επισκεφτώ. Στο εξωτερικό ταξίδεψα για πρώτη φορά το καλοκαίρι που μας πέρασε. Οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν από τα ωραιότερα ταξίδια που έκανα. Προορισμοί μας ήταν η Βουδαπέστη, η Βιέννη και η Μπρατισλάβα. Στο ταξίδι αυτό είχα μαζί μου την αδελφή μου (την οποία βλέπετε και στη φωτογραφία) με την οποία απλά δε γίνεται να μην περάσεις ευχάριστα την ώρα σου! Οι τρεις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες διέφεραν πολύ από τα ελληνικά δεδομένα. Διαφορετική γεωμορφολογία του εδάφους, διαφορετική αρχιτεκτονική, διαφορετικός τρόπος ζωής, διαφορετική νοοτροπία των κατοίκων, διαφορετική κουζίνα.. Εν κατακλείδι, θα έλεγα ότι τα ταξίδια στο εξωτερικό έχουν να σου προσφέρουν πολλά... εξακολουθώ ωστόσο να προτιμώ τους ελληνικούς προορισμούς :)       

 

Eurovision 2006!

Η πεντάμορφη (εγώ για όσους δεν κατάλαβαν!) και τα τέρατα!!!

Μοναστήρι των Βενεδικτίνων. Αυστρία, καλοκαίρι 2007

 

Κεντρική | Προσωπικά στοιχεία | Ενδιαφέροντα | Εργασίες | Αγαπημένοι Σύνδεσμοι | Φωτογραφίες

Τελευταία ενημέρωση της τοποθεσίας 07/04/08