Αγαπημένοι Σύνδεσμοι

Line
Για μένα...

Στη σελίδα αυτή παραθέτω ορισμένες από τις αγαπημένες μου ιστοσελίδες στις οποίες ανατρέχω είτε για ενημέρωση είτε για ψυχαγωγία.

www.kithara.vu

Στην αγαπημένη αυτή ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε τις συγχορδίες καθώς και τους στίχους πολλών τραγουδιών που παίζονται στην κιθάρα. Η αναζήτηση μπορεί να γίνει με βάση τον τίτλο, τους ερμηνευτές ή τους δημιουργούς των τραγουδιών.
www.schools.ac.cy/klimakio

Η κυπριακή αυτή ιστοσελίδα προσφέρει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για όλα τα μαθήματα του Δημοτικού Σχολείου όπως και αρκετά δειγματικά μαθήματα για την ενσωμάτωση της τεχνολογίας στη διδασκαλία. Ιδιαίτερα ελκυστική είναι κατά την άποψη μου η ενότητα που αφορά στην τέχνη.
www.eey.gov.cy Η επίσημη ιστοσελίδα της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας Κύπρου απ' όπου μπορεί κανείς να ενημερωθεί για αποφάσεις της επιτροπής, διαδικαστικές διαδικασίες και πρακτικές που πρέπει να ακολουθηθούν σε περίπτωση που αποταθεί κάποιος στην εν λόγω υπηρεσία.
www.google.gr

 

Η ιστοσελίδα αυτή αποτελεί την πλέον γνωστότερη ιστοσελίδα στην οποία μπορεί κανείς να αναζητήσει πληροφορίες για οποιοδήποτε θέμα και σε οποιαδήποτε μορφή.

Κεντρική | Προσωπικά στοιχεία | Ενδιαφέροντα | Εργασίες | Αγαπημένοι Σύνδεσμοι | Φωτογραφίες

Τελευταία ενημέρωση της τοποθεσίας 07/04/08