Αναζήτηση στο Live Search:

Features:

Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Τελευταία Ενημέρωση:

Σύνολο επισκέψεων
στην ιστοσελίδα:

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου...

Λίγα λόγια

Ονομάζομαι Νίκος Λάριος και σας καλωσορίζω στη δική μου "γωνιά" στο διαδίκτυο. Αφορμή για την κατασκευή της ιστοσελίδας αυτής, ήταν μια εργασία στα πλαίσια του Μ.Π.Σ. "Πληροφορική στην Εκπαίδευση". Η εργασία "παραδόθηκε" και από τότε ο χώρος αυτός ανανεώνεται με στόχο την επικοινωνία με ανθρώπους που συνεχίζουμε να μοιραζόμαστε τα ίδια ενδιαφέροντα. Ποια είναι αυτά; Η αγάπη για τις νέες τεχνολογίες και τους τρόπους εφαρμογής τους στην εκπαιδευτική πραγματικότητα.

Posted by: Νίκος Λάριος
1:00PM 09/01/08

Λογισμικά

Το ενδιαφέρον μου εστιάζεται στη δημιουργία λογισμικών και προγραμμάτων κυρίως σε C++ και Visual Basic. Τελευταία έχω ασχοληθεί με τη δημιουργία πολυμεσικών εφαρμογών για παιδιά κάθε ηλικίας σε Adobe Director και Flash. Παρακάτω θα δείτε εικόνες από την πολυμεσική εφαρμογή "Στην χώρα της φαντασίας" που έγινε στα πλαίσια της διπλωματικής εργασίας με θέμα «Δημιουργική Γραφή και δραστηριότητες βασισμένες στους Πολλαπλούς Τύπους Νοημοσύνης με αφορμή τα παραμύθια του Gianni Rodari».

Posted by: Νίκος Λάριος
1:14PM 09/01/08

Το εργαστήρι του Brun

Παίξτε και πειραματιστείτε στο εργαστήριο του Brun. Μια δραστηριότητα από την πολυμεσική εφαρμογή "Στην χώρα της φαντασίας".

Posted by: Νίκος Λάριος
1:14PM 09/01/08

Αγαπημένες συνδέσεις

Εδώ θα βρείτε συνδέσεις για ενδιαφέροντα site. Ελπίζω να σας φανούν χρήσιμα και κυρίως διασκεδαστικά...

Posted by: Νίκος Λάριος
1:20PM 09/01/08

Άλμπουμ φωτογραφιών

Δείτε το άλμπουμ φωτογραφιών μου, που περιέχει φωτογραφίες από συνέδρια, διακοπές και διάφορες άλλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες κάνοντας κλικ εδώ.

Posted by: Νίκος Λάριος
1:50PM 09/01/08

Facebook link

Το facebook είναι ένας κοινωνικός ιστοχώρος δικτύωσης που ξεκίνησε στις 4 Φεβρουαρίου του 2004. Σήμερα έχει περισσότερους από 120 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Είναι ο 4ος πιο συχνά επισκέψιμος ιστοχώρος στον κόσμο.

Nikos Larios's Facebook profile

Posted by: Νίκος Λάριος
1:50PM 09/01/08

Φόρμα επικοινωνίας

Τα πεδία με τον αστερίσκο * είναι απαραίτητα.
Ονοματεπώνυμο: *

Email: *

Σχόλια: *

Αποστολή αρχείου:

Posted by: Νίκος Λάριος
1:20PM 09/01/08