Ράνια Μακρίδου

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου στο Web

Ενδιαφέροντα

Ταξίδια: Τα ταξίδια είναι ένα από τα μεγαλύτερά μου ενδιαφέροντα. Μου αρέσει να γνωρίζω διάφορα μέρη, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Με την οικογένειά μου έχουμε «αλωνίσει» στην κυριολεξία όλη την Ελλάδα. Έχω επισκεφτεί πολλές χώρες της Ευρώπης, το Ισραήλ, τη Συρία, την Ιορδανία και την Τυνησία, μα σαν την Ελλάδα δεν ήταν πουθενά. Πιστεύω πως έχουμε την ωραιότερη χώρα στον κόσμο.(Αρχαίος ελληνικός πολιτισμός με ό,τι συνεπάγεται αυτός- ήλιος –θάλασσα- νησιά-ελληνική κουζίνα και τόσα άλλα). Το όνειρό μου είναι να ταξιδέψω σε όσες το δυνατόν περισσότερες χώρες αφενός μεν να γνωρίσω άλλους πολιτισμούς, άλλα ήθη και έθιμα αλλά και για να ισχυροποιήσω την άποψή μου, ότι η Ελλάδα είναι όντως η ωραιότερη χώρα στον κόσμο. Χορός: Λατρεύω το χορό και το έχω μεταδώσει και στις δυο μου κόρες. Κάποτε έκανα κλασικό μπαλέτο, μοντέρνο χορό και παραδοσιακούς χορούς.

Ζωγραφική-Χειροτεχνία: Από πολύ μικρή ηλικία μου άρεσε να ασχολούμαι με τα καλλιτεχνικά και συμμετείχα σε πολλά προγράμματα- σεμινάρια που είχαν σχέση με αυτά. Θεωρώ ότι ο,τιδήποτε δημιουργικό με κάνει να νιώθω πιο παραγωγική.

Μαγειρική-Ζαχαροπλαστική: Άλλη μια δημιουργική ενασχόληση που αφήνει τη φαντασία μου να δημιουργεί και μου δίνει τη δυνατότητα να δίνω χαρά στα αγαπημένα μου πρόσωπα.

Στη Matmata της Τυνησίας

Στην φωτογραφία...

Στη Matmata της Τυνησίας