Ενδιαφέροντα
Line

Κεντρική

Ενδιαφέροντα

Εργασίες

Φωτογραφίες

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Tαξίδια: Τα ταξίδια τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό είναι στ' αλήθεια μεγάλη υπόθεση για εμένα. Μου αρέσει να γνωρίζω νέα μέρη, να συναναστρέφομαι με διαφορετικούς λαούς, να γεύομαι διαφορετικές κουζίνες. Μετά από κάθε ταξίδι, νιώθω πλουσιότερη και "γεμάτη". Έχω επισκεφτεί αρκετές χώρες ως τώρα όπως τη Τσεχία,  την Αυστρία, την Ουγγαρία, την Ιταλία, τη Νότια Γαλλία, την Ισπανία. Αγαπημένος προορισμός, η Ιταλία και συγκεκριμένα η Φλωρεντία. Θα έλεγα όμως ότι τα ταξίδια μου στο Λίβανο και στη Συρία είναι εκείνα που μου προκάλεσαν τη μεγαλύτερη εντύπωση γιατί συνάντησα ανθρώπους που μοιάζουν τόσο "ξένοι" προς εμάς αλλά συγχρόνως και τόσο οικείοι. Ο επόμενος προορισμός εύχομαι να είναι η Κούβα. Η Ελλάδα φυσικά είναι ένας προορισμός εκτός "συναγωνισμού" αφού ήταν, είναι και θα είναι ο νούμερο 1 προορισμός για εμένα!

 

 

 

 

 

Ζωγραφική: Μια από τις μεγάλες μου αγάπες είναι η ζωγραφική, αν και γενικά με τα εικαστικά ασχολήθηκα τα τελευταία χρόνια.

 

 

 

 

 

Χορός: Ο χορός είναι το μεγάλο μου απωθημένο! Λατρεύω το χορό αλλά δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να ασχοληθώ στα σοβαρά παρά μόνο για κάποιο διάστημα με μοντέρνους χορούς και jazz.

 

 

Στη Νίκαια, 2005.

 

 

 
  Η Κοινωνία της Πληροφορίας  
     
 

Κεντρική | Ενδιαφέροντα | Εργασίες | ΦωτογραφίεςΣύνδεσμοι Επικοινωνία

Τελευταία ενημέρωση της τοποθεσίας 30/03/08